REFAN

RefanREFANRefanGalaxy
козметика и парфюмерия

РАБОТНО ВРЕМЕ

10:00ч. – 21:00ч.

Неделя 10:00ч. – 20:00ч.

http://refan.net/

Местоположение: Ниво -1

“РЕФАН БЪЛГАРИЯ” ООД – гр. Пловдив, е създадена през 1991 г. като семейна фирма, занимаваща се предимно с търговия на вносна парфюмерия и козметика. Впоследствие се развива и разраства, като постепенно създава свои собствени технологични развойни звена и оформя производството на парфюмерия, козметика, продукти за баня и бутикови свещи.

През последните години фирмата утвърждава на българския и на международния пазар собствена търговска марка “РЕФАН”, под чието име предлага продукцията си в България, Европа, Африка, Близкия и Далечния изток.

Фирмата задоволява потребностите на клиентите си чрез голямо разнообразие от продукти, богати на природни формули: огромно разнообразие от парфюмни аромати, предлагани под формата на различни парфюмни продукти: дезодоранти, тоалетни води, парфюмни води; козметични серии – „Натурална колекция” и „Ароматерапия”, ръчно-изработени глицеринови сапуни, бутикови свещи, ароматерапевтични продукти за баня – соли, масла, плодови ексфолианти.

Продуктите на „Рефан България” се базират на високо-качествени натурални съставки, доставени от световно-известни производители. Фирмата е разработила и прилага система за контрол на качеството в съответствие с изискванията на стандарта ISO 9001:2008, ISO 14001:2005 и BS OHSAS 18001:2007; разполага и с GMP доклад (за добра производствена практика).

Емблематични за „Рефан” са продуктите разработени въз основа на розов конкрет, розово масло и розова вода. Козметични серии „Кралица Роза” и „Роза от България.”, парфюми с аромат на роза, парфюмни и ароматерапевтични свещи и натуралните ръчноизработени сапуни представят характерната за България маслодайна роза. Фирмата предлага и розова вода, розова есенция и розово масло в сувенирни опаковки.